Zeppelin voor talenten
en jouw organisatie!

Wij verbinden talenten met aansprekende organisaties en opdrachten. Wij bieden verschillende mogelijkheden om de juiste talenten op het juiste moment te laten landen binnen jouw organisatie.

Wie zijn wij

Zeppelin is ontstaan door een mix van energie, expertise en werkplezier te bundelen.

Wij krijgen energie door dagelijks met diverse talenten aan de slag te gaan. 

Ons talent is weer dat wij in staat zijn om jouw talent op professionele wijze verder te ontwikkelen en de juiste opdracht en baan te bezorgen. 

Wij beschikken over een team dat gespecialiseerd is in het leveren van professionals in verschillende vormen, waarbij de wens van de opdrachtgever en het doel van onze professionals centraal staan. Door onze expertise kan Zeppelin de belofte doen om binnen 48 uur in de behoefte van onze opdrachtgevers te voorzien. 

Omdat wij graag sparringpartner willen zijn voor onze opdrachtgevers, beschikken onze recruiters over een achtergrond in de branche waarin zij dagelijks werven.


Kernwaarden

Onze identiteit wordt bepaald door een aantal kernwaarden.

BETROKKENHEID
Wij geloven in het creëren van optimale betrokkenheid binnen de driehoek Zeppelin, professional en opdrachtgever. Deze betrokkenheid is volgens ons essentieel om bovengemiddelde prestaties te kunnen leveren.  

PLEZIER
De beste prestaties komen naar voren als je plezier kunt hebben in wat je doet. Fijne collega’s en een fijne werkomgeving zijn voor ons een vereiste. 

LOYALITEIT
Onze professionals en opdrachtgevers zijn belangrijk voor ons. Andersom willen wij graag belangrijk zijn voor onze talenten en partners. Door loyaal te zijn, streven wij duurzame relaties na. 

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
De arbeidsmarkt is continu in beweging en daarmee ligt de lat steeds hoog. Aan ons de taak om onze talenten mee te laten groeien. 

Missie & Visie

Onze missie is om de beste connectie te creëren tussen talent en uitdagende omgevingen waar talenten zich verder kunnen ontwikkelen. 

Onze visie is om een organisatie neer te zetten die de steeds veranderende werkwereld optimaal bedient en in staat is adequaat te anticiperen op deze veranderingen. Centraal staan menselijkheid, vrijheid, flexibiliteit en bovengemiddelde prestaties van zowel onze opdrachtgevers als talenten.


Zeppelin
Vondelstraat 21
1054 GH - Amsterdam
T: 020 531 97 00