Medior / Senior BI Developer


Binnen de afdeling Business Intelligence (BI) is een vacature ontstaan voor de functie van Medior of Senior BI Developer.


Binnen de afdeling Business Intelligence zijn onder andere de volgende taken belegd:


Functie-inhoud:

Het in samenwerking met de Manager BI verder vormgeven en invullen van het ontwerp- en ontwikkelproces, zoals dat binnen de afdeling BI is belegd. Voor dit proces zijn zowel functionele (informatie analytische) als technische (ETL) gerelateerde competenties relevant.


Van de BI developer wordt verwacht dat deze o.a. de volgende werkzaamheden zelfstandig en/of in teamverband kan uitvoeren:


Functie-eisen:


Competenties:


Wat biedt het bedrijf?


Onze klant, een succesvol financieel dienstverlener in Amsterdam, is een dynamisch bedrijf, gedreven door professionaliteit en een zeer goede werksfeer en telkens op zoek naar vernieuwing en verbetering. De medewerkers vormen het hart van deze onderneming en hun flexibiliteit en slagvaardigheid zijn van doorslaggevende betekenis voor het succes. Zij staan voor het verantwoord creeren van financiele ruimte voor hun klanten.

Interesse?

Indien jouw profiel aansluit op deze vacature, ontvangen wij graag je motivatie en een recent cv, waarin bovenstaande ervaringsvereisten tot uitdrukking komen via info@zeppelin.nl. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Frits de Boer via 020-5319700.


Solliciteer direct | Print | Stuur door | Terug naar overzicht