Senior ICT Recruiter (vast)

Ben jij een enthousiaste recruiter, die met inzet en doorzettingsvermogen actief op zoek gaat naar geschikte ICT specialisten voor de detachering? Ben jij ambitieus, zelfstandig en tegelijkertijd scherp op de kwaliteit en competenties van de kandidaten? Heb jij een creatieve manier van werven (b.v. het gebruik van de nieuwe media, eigen netwerk etc.)? Ligt jouw interesse op het gebied van business en ICT en ben jij in staat om daarmee een brug te slaan tussen klant en kandidaat? Wij zoeken een enthousiaste collega om ons team uit te breiden.


Functie-inhoud:

Als recruiter van ICT professionals bij Zeppelin ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van de juiste professional voor veelal ICT gerelateerde opdrachten (detachering of werving & selectie). Je voert sollicitatiegesprekken, handelt salaris-, tarief- en contractonderhandelingen af en stelt geselecteerde kandidaten voor aan onze klanten. Je onderhoudt intensief contact met de professionals in het veld en onze ICT partners. Daarnaast volg je de marktontwikkelingen op de voet.


Functie-eisen:


Competenties:


Wat bieden wij?


Interesse?

Herken je jezelf in deze omschrijving? Voldoet deze aan jouw wensen en heb je het gevoel als collega bij ons te passen? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV naar frits.de.boer@zeppelin.nl, of neem voor meer informatie contact op met Frits de Boer via 020-5319700.


Een assessment kan onderdeel vormen van de sollicitatieprocedure.


Solliciteer direct | Print | Stuur door | Terug naar overzicht