Testen en kwaliteitsmanagement

Organisaties staan onder grote druk om solide ICT oplossingen te ontwerpen voor hun dienstverlening en bedrijfsvoering. Dit moet bovendien snel en tegen passende kosten gebeuren.


Testen en Kwaliteitsmanagement is de oplossing voor het ontwikkelen en invoeren van kwaliteitsoplossingen in het ICT-domein met een zo klein mogelijk risico. Dit vereist een brede expertise op het gebied van actuele test- and kwaliteitstechnieken, ondersteund door bewezen methodologieën en tools. Een gedegen risico-analyse in een vroeg stadium is essentieel om de kosten te controleren en de gestelde doelen te bereiken.


Zeppelin biedt een volledig aanbod adviesdiensten, tools, methodologieën en gespecialiseerde kennis op het gebied van Testen en Kwaliteitsmanagement.


Onze dienstverlening op het gebied van toegepast Test Management en Consultancy leidt ertoe dat tests gericht blijven op de bedrijfsdoelen.


Testen is een cruciale en professionele activiteit die een aanzienlijk deel van de totale inspanning van een gemiddeld ICT-project omspant. Zeppelin levert oplossingen op het gebied van Testen en Kwaliteitsmanagement die organisaties helpen om het testen te optimaliseren en zelfs de meest uitdagende ICT-projecten meer voorspelbaar te maken.


Testoplossingen zijn een doeltreffend middel om organisaties meer kosteneffectief te laten opereren en de time-to-market van ICT-gebaseerde diensten te verminderen. Onze methode van risicomanagement, het opleidingsprogramma en andere manieren van kennisoverdracht geven organisaties de mogelijkheid te profiteren van bewezen methodologieën en gespecialiseerde kennis. Zo helpt Zeppelin organisaties de "best practices" te introduceren op elk gebied van Testen en Kwaliteitsmanagement.