Route beschrijving

Vanuit Rotterdam/Den Haag/Haarlem
Borden Amsterdam volgen. Ringweg A10 richting Zaanstad, afrit S106: Osdorp. Sla hier bij de verkeerslichten rechtsaf. De volgende 2 verkeerslichten rechtdoor op de linkerrijbaan. Sla bij de daarna volgende verkeerslichten linksaf de Overtoom op. Sla rechtsaf aan het einde van de Overtoom en volg de Stadhouderskade. Volg de Stadhouderskade tot aan de Ferdinand Bolstraat/ Heineken Brouwerij/Experience, bij deze verkeerslichten linksaf slaan. Neem de rotonde rechtdoor de Vijzelstraat in. Bij de 3e gracht, de Herengracht, rechts afslaan. Aan de rechterhand bevindt zich ons pand aan de Herengracht 500.


Vanuit Utrecht
Aan het eind van de A2 borden Amsterdam-Centrum (linkerrijbaan) volgen. Bij verkeerslichten rechtsaf (President Kennedylaan). Aan het eind, bij verkeerslichten, linksaf (Stadhouderskade). Op Stadhouderskade, bij Heineken Brouwerij/Experience, verkeerlichten rechtsaf (Weteringcircuit). Neem de rotonde rechtdoor de Vijzelstraat in. Bij de 3e gracht, de Herengracht, rechts afslaan. Aan de rechterhand bevindt zich ons pand aan de Herengracht 500.


Vanuit Amersfoort
Volg de A28 richting Amsterdam. Neem de afslag A1/E231 Hilversum/Amsterdam en volg deze tot de afslag A10/E35 Den Haag/ring Amsterdam (oost). Neem afslag s112 Amsterdam Zuidoost. Houd links aan bij de splitsing. Sla linksaf bij s112 Gooiseweg. Flauwe bocht naar rechts bij Mr. Treublaan. Sla rechtsaf bij s110 Amsteldijk. Sla linksaf bij s100 stadhouderskade. Sla rechtsaf bij de Ferdinand Bolstraat. Neem de rotonde rechtdoor de Vijzelstraat in. Sla rechtsaf bij de Herengracht. Aan de rechterhand bevindt zich ons pand aan de Herengracht 500.


Parkeren
Parkeren kan in de Vijzelstraat tot 16.00 uur, of aan de Herengracht. Anders is er in de buurt, aan de Amstelstraat 12 een parkeergarage (The Bank Rembrandtplein). Een andere mogelijkheid is parkeergarage De Geelvinck aan de Regulierdwarsstraat 61.


Vanaf Schiphol
Per taxi: 25 minuten.
Per trein: 15 minuten naar het Centraal Station.


Per tram vanaf Centraal Station
Tramlijnen 16, 24 en 25, halte Keizersgracht uitstappen. Linksaf de Herengracht oplopen, zijde even huisnummers. Aan de rechterhand bevindt zich ons pand aan de Herengracht 500.